ENERGY FLOW ACTIVATION

Längtar du efter ett liv med mer flödande livsenergi?

Skriv upp dig på väntelistan för att vara först ut med att få information
om det som just nu händer bakom kulisserna...

Registrera dig här och få information först av alla

Genom att skriva upp dig på väntelistan får du information första av alla. Dessutom får du på väntelistan tillgång till specialerbjudande när dörren öppnas.

Du förbinder dig inte till att köpa någonting utan du ger dig enbart chansen att få nys om erbjudandet först av alla! 

Genom att anmäla dig här godkänner du att få löpande värdefull information från Solglimten Healing, samt integritetspolicyn.

Världen blir en bättre plats när vi tillåter oss själva att stråla.Let Your Sun Shine

Hej, jag heter Anneli Johnzon och är Reiki Master & Qigong Terapeut.

Kanske känner du ett skav någonstans inom dig och längtar efter mer meningsfullhet i livet? Som att du tittar på svart-vit tv och drömmer om att se dina favoritprogram i alla världens färger. Du vet kanske inte exakt VAD du drömmer om, eller HUR det ska gå till – men du känner något som pockar… en liten brinnande låga i ditt hjärta som vill stråla ut i världen.

Då är jag här för att hjälpa dig på vägen med healing, support, intuitiva samtal och verktyg. Jag finns här för att hålla dig i handen på din resa och guida dig till att lyssna på DIN egen innersta röst. Jag säger inte vad som är rätt och fel för dig, för det VET du själv. Du har redan allt inom dig och jag kan hjälpa dig nå svaren i ditt inre. ❤

För många år sen var mitt liv en enda stor Autobahn, det gick i rasande fart och det som började med ett litet undantryckt skav ledde till en utmattad kropp & knopp. En utmattning som hjälpte mig att inte ta livet för givet, utan istället fundera över vad som är viktigt på riktigt.

Utifrån allt jag lärt mig av mina erfarenheter och de verktyg jag samlat på mig så guidar jag idag andra som längtar efter inre kraft och mer mening i sina liv.